Forum Diablo 3
Maj 15, 2012, 07:22:11 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: 1 [2] 3 4 ... 12
Drukuj
Autor Wątek: Szaman - dyskusja ogólna (umiejętności, wygląd, idea postaci)  (Przeczytany 17352 razy)
typkens
Najemnik

Ostrzeżenia: 0

FROST SHOCK!

« Odpowiedz #15 : Październik 19, 2008, 04:33:26 »

Jak dla mnie to dzwina postać. Jedynym skillem, który mnie po prostu zmiażdzył - wizualnie jak i skutecznością Mrugnięcie- jest skull of flame z runą multistrike, który można zobaczyć tutaj - http://pl.youtube.com/watch?v=5W-0_TXD2uQ
Mario
Najemnik

« Odpowiedz #16 : Październik 19, 2008, 04:57:23 »

IMHO na razie najciekawiej zapowiadająca się postać w D3.
SmoleX
Monarcha

Because I'm bad, I'm bad. You know I'm bad. :)

« Odpowiedz #17 : Październik 19, 2008, 05:39:05 »

zdecydowanie, skill wall of zombie bedzie mozna puknac raz Chichotw sensie ze moznaprzeznaczyc tylko 1 punkt umiejetnosci, nie bedzie juz tak jak w d2 ze mozna wymaxowac skillla na 20 level, dosc ryzykowne osuniecie ale zobaczymy jak to bedzie, wg mnie cala magia wd w tym jego pogarbionym chodzeniu i wydawaniu odglosow jak oblakany jelen, to jest szaman, vodoo itp wiec musi taki byc ^^

Witch Doctor
Najemnik

« Odpowiedz #18 : Październik 19, 2008, 05:53:40 »

Witam. Jak dla mnie Witch Doctor to najciekawsza postać. Trzyma nieziemski, mroczny klimat wnioskując po tym, co blizzard już ujawnił Uśmiech. Tak jakby połączenie druida z nekromantą. Zapowiada się super, nie mogę się już doczekać MrugnięciePozdrawiam.
pr0 sin0
Wojownik
*

play hard go pro

« Odpowiedz #19 : Październik 19, 2008, 06:28:23 »

bardzo sie ciesze, ze powstala taka postac jak WD (zombie wall rzadzi)
ciemek
Plebejusz

« Odpowiedz #20 : Październik 19, 2008, 08:02:09 »

jak dla mnie na obecny czas Szaman ustawia się niestety na 3 miejscu  Niezdecydowanyjak to mówią są gusta i guściki  Duży uśmiech
ale jeśli chodzi o monster wall to powaliło mnie to na kolana ! świetne , podobnie ale nie w takim stopniu już Uśmiechognista kula + runa multistrike
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2008, 08:09:05 wysłane przez ciemek » Zapisane
wysek
Najemnik

« Odpowiedz #21 : Październik 19, 2008, 09:04:57 »

Hmmm mnie nie za bardzo podoba się ta klasa postaci.Może dlatego że nigdy nie lubialem grac necrosem. Taki nudziaż Język  JęzykZ politowaniem

<br /><br />Czekam na D3 Uśmiech
pr0 sin0
Wojownik
*

play hard go pro

« Odpowiedz #22 : Październik 19, 2008, 09:20:16 »

mi sie podoba bardzo, szcxzególnie dzieki wyżej wspomnianiemu zombie wallowi
Kawosz
VIP
Monarcha

« Odpowiedz #23 : Październik 19, 2008, 09:53:07 »

mi sie podoba bardzo, szcxzególnie dzieki wyżej wspomnianiemu zombie wallowi

Zombie wall jest NIESAMOWITY Ta umiejętność robi niesamowite wrażenie. Do tego jest bardzo skuteczna, ponieważ broni WD przed mobami. W międzyczasnie WD może rzucić skull'a lub użyć innej ofensywnej umiejętności. Notabene zombie wall jest zarówno defensywnym jak i ofensywnym talentem.

znachor
Bohater
**

Ostrzeżenia: 4

« Odpowiedz #24 : Październik 19, 2008, 09:59:29 »

mam tylko nadzieje ze nie bedzie az takim nobstwem jak nekromanta (mianowicie zywotnosci+1=2pkt zycia to najwieksza chala)
Silesia
Wojownik
*

« Odpowiedz #25 : Październik 20, 2008, 12:24:40 »

WD posiada swój klimat i na pewno nie pokazali jego prawdziwej mocy jak to było w przypadku wizarda.

archy
Moderator
Naznaczony

Nie wiem, nie znam się.

« Odpowiedz #26 : Październik 20, 2008, 12:34:47 »

możecie mnie zlinczować, ale mnie osobiście WD się nie podoba, trochę liźnięte z szamana, trochę necromanty, niz gruszki ni z pietruszki, poza tym bardzo przypomina postać Witch Doctora z WoW'a  nawet zbroje podobne, oby necro wrócił w całej swojej okazałości.

Nie ma odpoczynku dla wytrwałych wojowników!
Silesia
Wojownik
*

« Odpowiedz #27 : Październik 20, 2008, 08:52:43 »

możecie mnie zlinczować, ale mnie osobiście WD się nie podoba, trochę liźnięte z szamana, trochę necromanty, niz gruszki ni z pietruszki, poza tym bardzo przypomina postać Witch Doctora z WoW'a  nawet zbroje podobne, oby necro wrócił w całej swojej okazałości.

Necro jak wróci to dopiero w dodatku, bardziej podoba mi się WD z D3 niż z WOW'a. Uśmiech

Masq
Plebejusz

« Odpowiedz #28 : Październik 20, 2008, 02:49:05 »

Zastanawiam sie czy WD będzie w D3 jedyną postacią posiadającą zdolność przywoływania jakis stworkowatych pomocników. Oby nie.

Mam nadzieje, ze w koncu będzie mozliwy build postaci na praktycznie 100% summonera tzn. , ze inne praktyki magiczne typu ogniste kule, czy zamiecie snieżne będą tylko mało znaczącym dodatkiem, a praktycznie 90% zadawanych obrażeń będzie za sprawą: golemów, szkieletów, zwierząt? (orłów? wilków?). Ulepszanie i usprawnianie owych summonów byłoby wspaniała rzeczą. Ciekaw jestem czy Blizz wpadnie na pomysł by moc rozwijac umiejetnosci bedace skillami wlasnie dla nich; przykład: gliniany golem, skill - gliniana kula.

Mam tez przede wszystkim nadzieje, ze summony jakie bedziemy posiadac na wyzszych levelach (dodatkowo skokszone runami) nie będą tak smieszne jak przykładowo golem z D2  o wysokosci 140cm tylko bardziej pokaźne. Chce by była mozliwosc ubicia nimi diablo, a nie jak  w przypadku starcia z diabełkiem na piekle bez wzgledu na siłe pomocników jedna nova ognia zalatwiała praktycznie całe nasze towarzystwo.

tyle ode mnie
archy
Moderator
Naznaczony

Nie wiem, nie znam się.

« Odpowiedz #29 : Październik 20, 2008, 02:52:29 »

ja dodam, że temat o WD już istnieje, gdybyś trochę poszukał obyłoby się bez zakładania nowego.
Twoja "armia" padała po 1 novie, pewnie dlatego, że miałeś kiepskie itemki, wszystko zależy od  tego jak uzbrojony jesteś. Ja moim necro summonem miotłem wszystko... bez większych problemów.
« Ostatnia zmiana: Październik 20, 2008, 02:56:24 wysłane przez archryst » Zapisane

Nie ma odpoczynku dla wytrwałych wojowników!
Strony: 1 [2] 3 4 ... 12
Drukuj
Skocz do:  

B l a c k - R a i n V.2 by C r i p ~ Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS