Forum Diablo 3
Maj 15, 2012, 07:52:39 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: [1] 2 3
Drukuj
Autor Wątek: Diablo 3 jeszcze dalekie od ukończenia  (Przeczytany 2608 razy)
sinned
Administrator
Monarcha

Ostrzeżenia: 0
BattleTag: Sinned

« : Październik 31, 2008, 09:07:08 »

Bashiok skomentował wiadomość fana Diablo 3, który napisał, że nie wie czy Blizzard jest już daleko w fazie produkcji gry czy nie - odpisał, że deweloperzy chcieli m.in. na BlizzConie podkreślić, że prace nad Diablo 3 stoją jeszcze na wczesnym etapie.

Bashiok wspomniał również, że elementy otoczenia takie jak spadające żyrandole mogą zadać obrażenia i ogłuszyć nasze własne postaci, jeśli znajdą się na ich drodze ku ziemi. Ponieważ może to potencjalnie być wykorzystane do nękania innych graczy, zespół zastanawia się nad usunięciem tego efektu.
stachoo
Najemnik

Do wyzywania i upominania ludzi są admini...

« Odpowiedz #1 : Październik 31, 2008, 09:40:19 »

O nie... Jedna z najlepszych rzeczy w Diablo 3 i usuną SzokA tak mi się to podobało. Jedno wyjście - niech nooby nie wchodzą pod takie pułapki.

Slavonic
Bohater
**

BattleTag: Slavonic#2855

« Odpowiedz #2 : Październik 31, 2008, 10:00:29 »

Oj coś czuje ze w D3 pogramy początkiem 2012 Złość

Bella Delectat Cruor
Kawosz
VIP
Monarcha

« Odpowiedz #3 : Październik 31, 2008, 10:11:27 »

Nie czuj tak mocno MrugnięcieTo, że gra jest jeszcze daleka od ukończenia nie świadczy, że będą ją dopracowywać 3 lata. Snujesz strasznie pesymistyczne scenariusze, wprowadzając forumowiczów w posępny nastrój. Po pierwsze, za aksjomat należy brać słowa Pardo, o premierze D3 przed 2011. Po drugie, jak już pisałem w innym wątku, silnik gry, grafika, klasy postaci i całokształt techniczny jest ukończony. Pozostaje część fabularna czyli akty, rozmieszczenie elementów świata i zadań oraz budowa poszczególnych lokacji.

Woniak
Wojownik
*

« Odpowiedz #4 : Październik 31, 2008, 11:13:58 »

Ponieważ może to potencjalnie być wykorzystane do nękania innych graczy, zespół zastanawia się nad usunięciem tego efektu.
Skoro tak do tego podchodzą to na jaką skalę te pułapki by były? W każdym pomieszczeniu?
Jeśli na taki żyrandol czy inną pułapkę natrafimy sporadycznie, nie ma mowy o "nękaniu", a nadaje to realizmu i odrobinę zmusza do przemyślenia, kiedy użyć takiej broni.

s1z
Bohater
**

« Odpowiedz #5 : Październik 31, 2008, 11:16:01 »

Czyli jednak, listopad 2010 ;p

A te efekty w sumie są mi obojętne.
Slavonic
Bohater
**

BattleTag: Slavonic#2855

« Odpowiedz #6 : Listopad 01, 2008, 10:51:33 »

Nie czuj tak mocno MrugnięcieTo, że gra jest jeszcze daleka od ukończenia nie świadczy, że będą ją dopracowywać 3 lata. Snujesz strasznie pesymistyczne scenariusze, wprowadzając forumowiczów w posępny nastrój. Po pierwsze, za aksjomat należy brać słowa Pardo, o premierze D3 przed 2011. Po drugie, jak już pisałem w innym wątku, silnik gry, grafika, klasy postaci i całokształt techniczny jest ukończony. Pozostaje część fabularna czyli akty, rozmieszczenie elementów świata i zadań oraz budowa poszczególnych lokacji.

Duży uśmiechDuży uśmiech
Wsumie masz racje
ale żeby od razu w pesymistyczny nastrój:D Nie bądzmy EMO

Bella Delectat Cruor
SmoleX
Monarcha

Because I'm bad, I'm bad. You know I'm bad. :)

« Odpowiedz #7 : Listopad 01, 2008, 09:08:56 »

Dokładnie...nie badzmy takimi pesymistami..teraz zostaly tylko aktu i kosmetyka Mrugnięcie

stysiaq
Najemnik

« Odpowiedz #8 : Listopad 02, 2008, 09:24:38 »

dzisiaj gry starzeją się bardzo szybko, nadal jestem optymistą jeśli chodzi o d3 Uśmiech
kaninchen
Wojownik
*

« Odpowiedz #9 : Listopad 02, 2008, 10:00:23 »

żyrandole i nękanie? -_-' Jezu, jaka musiała by być szansa, żeby ktoś, kogo chcemy nękać, akuratnie stawał za każdym razem pod żyrandolem? xD to te żyrandole musiałyby być co metr  Szok

"Witaj w Kurast, młoda czarodziejko!"
stachoo
Najemnik

Do wyzywania i upominania ludzi są admini...

« Odpowiedz #10 : Listopad 02, 2008, 11:29:37 »

żyrandole i nękanie? -_-' Jezu, jaka musiała by być szansa, żeby ktoś, kogo chcemy nękać, akuratnie stawał za każdym razem pod żyrandolem? xD to te żyrandole musiałyby być co metr  Szok
Im chodziło zapewne o każde tego typu pułapki, na pierwszym gameplayu barbarzyńca rozwalił ścianę (a to już była dość duża obszarówka więc łatwo kogoś na takie coś złapać), moim zdaniem to będzie najgorszy pomysł jak Blizz to usunie! W ten sposób będzie się można łatwo pozbyć noobów  Duży uśmiech

Mirass
Plebejusz

« Odpowiedz #11 : Listopad 02, 2008, 11:38:54 »

Nie wydaje wam się ze właśnie przez takie pułapki gracz zacznie się skupiać co by rozwalić zamiast z kimś walczyć ??  Niezdecydowany

Complicated...
Never
Najemnik

« Odpowiedz #12 : Listopad 02, 2008, 03:27:12 »

Jak dla mnie blizz daje graczom (czytaj noobom) za dużo cukru. Nie dość że automatycznie będzie ich przypisywać do drużyny i nie będziemy mogli takiego pogonić, to jeszcze usuwają pułapki, aby przypadkiem komuś żyrandol kuki nie zrobił  ZłośćToż to już jest przegięcie, przecież w diablo wszystko ma się palić i walić, nie tylko na potwory ale i na nas.

Swoją drogą to mogło by być ciekawe:
"Never zabija Cie żyrandol"  Język
znachor
Bohater
**

Ostrzeżenia: 4

« Odpowiedz #13 : Listopad 02, 2008, 03:59:47 »

haha dobre Uśmiech
Blood Dwarf
Monarcha

« Odpowiedz #14 : Listopad 02, 2008, 05:29:00 »

Dla mnie to by było troszkę bez sensu. Sami mówili, że ma być to gra w której będzie trzeba także troszkę pomyśleć. Po drugie tworzyli stworzyli coś co ludziom się podoba, stracili na tym czas, a teraz chcą to usunąć,  bez sensu.
Uważam że otoczenie powinno wpływać na graczy również i nie chodzi mi o gnębienie innych, tylko o dodatkowy dreszczyk emocji, urozmaicenie i lepszą zabawę. W końcu w D2 były też kapliczki co działały na innych i nie raz przez przypadek klikłem na takową.

... i tak płyniemy z "Panem Tadeuszem" "Absolutnie" "Luksusowa" Łódką "Bols" z "Wyborowym" kapitanem "Smirnoffem" do "Soplicowa" w "Lodowej" "Finlandii" na zjazd "Absolwentów" z "Żytniej".
Strony: [1] 2 3
Drukuj
Skocz do:  

B l a c k - R a i n V.2 by C r i p ~ Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS