Forum Diablo 3
Maj 15, 2012, 08:02:48 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Wywiad z Frankiem Pearce'em - Diablo 3 i Battle.Net  (Przeczytany 766 razy)
sinned
Administrator
Monarcha

Ostrzeżenia: 0
BattleTag: Sinned

« : Październik 29, 2008, 07:15:43 »

Serwis gameindusty.biz przeprowadził wywiad z Frankiem Pearce'em, jednym ze współzałożycieli Blizzarda. Rozmowa kręci się praktycznie wokół wszystkiego czego podejmuje się firma. Z informacji nt. Diablo 3 można się doszukać tego, że do trzeciej odsłony serii łatwo będzie się przyswoić również osobom, które nie grały w dwie poprzednie części. Diablo 3 ma być grą "łatwą do opanowania, ciężką do zdominowania". W temacie nowego Battle.Netu: Frank obiecał usprawnioną listę znajomych, lepszą funkcjonalność grup (klanów lub gildii), ulepszony chat oraz voIP (rozmowy głosowe a'la Teamspeak). Reszta rozmowy kręci się wokół StarCrafta, WoW-a oraz filozofii Blizzarda.

Wywiad do przeczytania tutaj.
« Ostatnia zmiana: Październik 29, 2008, 07:28:07 wysłane przez sinned » Zapisane
Blood Dwarf
Monarcha

« Odpowiedz #1 : Październik 29, 2008, 07:25:25 »

No takie wiadomości to mnie cieszą Chichot

... i tak płyniemy z "Panem Tadeuszem" "Absolutnie" "Luksusowa" Łódką "Bols" z "Wyborowym" kapitanem "Smirnoffem" do "Soplicowa" w "Lodowej" "Finlandii" na zjazd "Absolwentów" z "Żytniej".
SSupras
Wojownik
*

BattleTag: SSupras#2248

« Odpowiedz #2 : Październik 29, 2008, 07:48:33 »

VoIP wbudowany w grę brzmi super... Aż sobie trzeba będzie słuchawki kupić Uśmiech

Tylko u mnie inet za wolno chodzi na VoIP i już się cieszyłem informacją, że dropy będą osobne dla wszystkich graczy, a tu taki cios i wiadomość, że inni będą mieć nade mną przewagę... Uśmiech
kaninchen
Wojownik
*

« Odpowiedz #3 : Październik 29, 2008, 08:01:06 »

no jaaa nie mogę , praktycznie nic o D3 _^_ myślałam, że coś mu się wypsnie związanego bezpośrednio z trójką, ale on tylko tak ogólnie o całej serii i jaka to ona łatwa do opanowania _^_
Trudno żeby hack'n'slash był jakiś wymagający O.o

"Witaj w Kurast, młoda czarodziejko!"
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do:  

B l a c k - R a i n V.2 by C r i p ~ Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS