Forum Diablo 3
Wrzesień 02, 2009, 12:10:47 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: 1 [2]
Drukuj
Autor Wątek: Umiejętności Maga, wszystkie trzydzieści  (Przeczytany 484 razy)
bartekkurcze
Bohater
**

Ostrzeżenia: 0
Z nami od: Grudzień 03, 2008, 05:00:47

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 01, 2009, 10:43:34 »

9s to faktycznie dość długo, 5 by zdecydowanie starczyło. Jednak dobrze, że wprowadzają jakieś limity UśmiechMoim zdaniem skakanie teleportem przez czarki zawsze było irytujące Język
Kurcze byłeś na baalrunie kiedyś ?? Ktoś tele ?? I zawsze ja musiałem latać... 9 sec faktycznie za długo. Bedzie trzeba częsciej skille zmieniać tele atak spowolnienie czasu atak tele ... itd. Kurcze już nie moge sie buildów doczekać   Duży uśmiech

NOOB jest w każdym z nas, nie pozwól by kierował Tobą
kosa
Najemnik

Z nami od: Sierpień 30, 2009, 05:55:00

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 01, 2009, 10:47:53 »

9s to faktycznie dość długo, 5 by zdecydowanie starczyło. Jednak dobrze, że wprowadzają jakieś limity UśmiechMoim zdaniem skakanie teleportem przez czarki zawsze było irytujące Język
Kurcze byłeś na baalrunie kiedyś ?? Ktoś tele ?? I zawsze ja musiałem latać... 9 sec faktycznie za długo. Bedzie trzeba częsciej skille zmieniać tele atak spowolnienie czasu atak tele ... itd. Kurcze już nie moge sie buildów doczekać   Duży uśmiech

teraz raczej nie będzie zmieniania skilli. raczej pod 1 będziesz miał tele pod 2 spowolnienie jak naciśniesz 1 to się przeteleportujesz a jak 2 to użyjesz spowolnienia z tego co teraz wiadomo tylko pod prawy przycisk myszy będzie można przypisać dwie umiejętności zmieniane tabulatorem.
kiero
Plebejusz

Z nami od: Sierpień 29, 2009, 08:33:11

« Odpowiedz #17 : Wrzesień 01, 2009, 11:34:03 »

No właśnie tylko PPM ma 2 skile, a co z osobami które wolałyby 2 skile pod LPM, miło by było gdyby można to było ustawić.
Nuriel
Bohater
**

Z nami od: Sierpień 09, 2009, 01:27:37

« Odpowiedz #18 : Dzisiaj o 08:46:03 »

With all due respect... ktoś zamierza odnieść się do tej "nieszczęsnej" Iluzji?
tomglo69
Najemnik

Z nami od: Sierpień 28, 2009, 10:47:40

« Odpowiedz #19 : Dzisiaj o 09:07:33 »

W wątku Sterowanie w grze Kawosz napisał :
"Zastanawiam się jak rozwiążą sterowanie postacią. Oglądałem wielokrotnie gameplay i nie mogę do końca tego rozszyfrować.
Wygląda na to, że pod prawym klawiszem mamy możliwość umieszczenia 3 umiejętności w trybie przyporządkowania do knkretnego klawisza, zaś pod lewym mamy 4 umiejętności przyporządkowane do klawiszy 1-4."

Elfu
Najemnik

Z nami od: Kwiecień 25, 2009, 07:17:41

« Odpowiedz #20 : Dzisiaj o 09:42:06 »

Z jednej strony fajnie, a z drugiej glupio, bo w sumie po to jest ten skill, zeby go uzywac:P

W d2 barb mial super boo, druid mial nie wiem, Oaka, pala mial niezle aury i hammer, necro to juz w ogole, takze kazdy mial cos takiego "osobistego" co bylo najbardziej przydatne no i u sorc to bylo tele:P Ale skoro mf ma teraz wygladac inaczej, to przynajmniej na pvp bedzie to bardziej sprawiedliwe Mrugnięcie(chociaz czarka miala tele, ale za to 2 szlagi w nia i zgon, wiec mialo to jakis koszt. Teraz moga zrobic coola 9s ale tzn ze musza ja tez bardziej podkoxowac do starc np z barbami O_o )
Strony: 1 [2]
Drukuj
Skocz do:  

B l a c k - R a i n V.2 by C r i p ~ Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS