Forum Diablo 3
Wrzesień 02, 2009, 12:09:35 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: 1 [2]
Drukuj
Autor Wątek: 16 pytań do Julian'a Love i Kevin'a Martens  (Przeczytany 323 razy)
Kinzao
Wojownik
*

Ostrzeżenia: 0
Z nami od: Sierpień 26, 2009, 10:15:26

PanNiemeKino

« Odpowiedz #15 : Sierpień 28, 2009, 03:09:55 »

Dokładnie pomyślałem jak Kisa_PL ale wstrzymałem się z napisaniem tego bo pomyślałem, że może o czymś nie wiem i były jakieś super sety których nie widziałem Duży uśmiechDuży uśmiech
W DII sety były mało opłacalne do zbierania i (przynajmniej jak tak sądzę) zbierało się je zdecydowanie za długo (nawet te słabe ;/ )

Wypijmy za alkohol, gdyż jest on sprawcą większości życiowych problemów a jednocześnie głównym na nie lekarstwem.
Kahel
Bohater
**

Z nami od: Październik 19, 2008, 02:11:10

« Odpowiedz #16 : Sierpień 28, 2009, 05:15:30 »

Fajnie jakby były sety.
Co do tych aktów...
Imo blizz ma koncept już na całą grę i zostało tylko(lub i aż) zrobienie grafiki pod pozostałe dwa akty, grafiki balansów walki  z bossami, a potem takie dopieszczenie q balansu .itp Jak to zrobią to może wtedy wyjdzie wstępna alpha ; p

piszę petycje do rzecznika praw gracza na blizza o to co robi z diablo 3 ! :O
Nuriel
Bohater
**

Z nami od: Sierpień 09, 2009, 01:27:37

« Odpowiedz #17 : Sierpień 28, 2009, 05:35:40 »

Imo blizz ma koncept już na całą grę i zostało tylko(lub i aż) zrobienie grafiki pod pozostałe dwa akty, grafiki balansów walki  z bossami, a potem takie dopieszczenie q balansu .itp Jak to zrobią to może wtedy wyjdzie wstępna alpha ; p

Wydaje mi się, że jest to trochę bardziej skomplikowane MrugnięcieTworzenie gry nie jest wcale takim łatwym procesem. Zwróć uwagę, że od zeszłego Blizzconu kompletnie zmienili system umiejętności. To co dotychczas widzielismy może się jeszcze z pięć razy zmienić Uśmiech
SmoleX
Hierofant
Monarcha
*

Z nami od: Październik 19, 2008, 01:11:44

Because I'm bad, I'm bad. You know I'm bad. :)

« Odpowiedz #18 : Sierpień 28, 2009, 11:45:54 »

Ja mam tylko nadzieje ze nie przesadza z roznorodnoscia tylko zeby bylo roznorodnie, sety tez bylo by milo zobaczyc Mrugnięcie

Strony: 1 [2]
Drukuj
Skocz do:  

B l a c k - R a i n V.2 by C r i p ~ Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC MySQL | PHP | XHTML | CSS