Forum Diablo 3
Maj 13, 2012, 01:53:41 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: [1] 2
Drukuj
Autor Wątek: Sprzedaż postaci, cena maksymalna, problemy ze sterownikami Ati Catalyst 12.4  (Przeczytany 1805 razy)
Art
Redaktor
Naznaczony

Ostrzeżenia: 0

Psy szczekają, karawana jedzie dalej !

« : Maj 08, 2012, 02:22:39 »

Bashiok poinformował, fanów o wytycznych dotyczących sprzedaży przedmiotów oraz postaci. Przedmioty sprzedawane za kilka tysięcy dolarów to jedynie marzenia fanów.

Maksymalna cena przedmiotów sprzedawanych w walutowym domu aukcyjnym, będzie mogła wynosić 250$ (tak samo i w innych walutach typu euro). Spowodowane jest to wymogami prawnymi oraz zasadami bezpieczeństwa. Jeżeli po premierze, Blizzard nie będzie miał zastrzeżeń do działalności tych systemów, możliwe jest zwiększenie limitu.

Wbrew wcześniejszym zapowiedziom, dom aukcyjny nie będzie posiadał możliwości sprzedaży naszych postaci. Taka opcja być może pojawi się w przyszłości.

Jeżeli nie mieliście okazji stworzenia sztandaru dla waszej postaci na stronie „Zapad mrok. Rodzą się bohaterowie.” to pamiętajcie, że macie ku temu czas do 18 maja 2012 roku. Ostatni etap strony promocyjnej będzie poświęcony wszystkim spóźnialskim i właśnie tego będzie dotyczyć ostatni nieodkryty element na stronie promocyjnej.

Wszyscy którzy używają sterowników Ati Catalyst 12.4 powinni wiedzieć, że ta wersja sterowników do kart graficznych ma problemy z obsługiwaniem Diablo 3. Konieczna jest zmiana na jedną z wcześniejszych wersji. Problemy dotyczą w szczególności modeli z serii ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 oraz 4500 pod systemami operacyjnymi Windows Vista oraz Windows 7. Firma Ati bada przyczyny zaistniałem sytuacji, jednak dla całkowitej pewności poprawności działania Diablo 3 zalecana jest zmiana na wersję 12.3.
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 02:29:14 wysłane przez Art » Zapisane
t_dell
Monarcha

BattleTag: SevenWinds#2924

#grotesque.

« Odpowiedz #1 : Maj 08, 2012, 02:39:24 »

LOL jak zwykle Ati w tyle!!

‎"#a king has his reign, and then he dies. it's inevitable."
Infernal
Bohater
**

Ostrzeżenia: 2
BattleTag: Infernal#2657

Ostrzeżenia: 7

« Odpowiedz #2 : Maj 08, 2012, 02:58:15 »

Wszyscy którzy używają sterowników Ati Catalyst 12.4 powinni wiedzieć, że ta wersja sterowników do kart graficznych ma problemy z obsługiwaniem Diablo 3. Konieczna jest zmiana na jedną z wcześniejszych wersji. Problemy dotyczą w szczególności modeli z serii ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 oraz 4500 pod systemami operacyjnymi Windows Vista oraz Windows 7. Firma Ati bada przyczyny zaistniałem sytuacji, jednak dla całkowitej pewności poprawności działania Diablo 3 zalecana jest zmiana na wersję 12.3.

Bez jaj. Właśnie kupiłem kompa stacjonarnego m.in żeby pograć sobie płynnie na full hd w Diablo 3. Niestety mam dokładnie ten najnowszy aktualny sterownik i tuż przed wyłączeniem bety faktycznie nie mogłem uruchomić gry i otrzymałem komunikat że moja karta graficzna nie jest obsługiwana. Oczekuje że producent szybko naprawi problem bo jak nie to ostatni raz kupuję cokolwiek z kart graficznych Radeona lub procesorów AMD.

http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI - to boli gdy teraz patrzę po 6 latach na Diablo 3 ...  :'(
UWAGA! Kolekcjonuję ostrzeżenia!
Bredziu
Bohater
**

BattleTag: etherlord #2755

« Odpowiedz #3 : Maj 08, 2012, 03:04:54 »

Bez jaj. Właśnie kupiłem kompa stacjonarnego m.in żeby pograć sobie płynnie na full hd w Diablo 3. Niestety mam dokładnie ten najnowszy aktualny sterownik i tuż przed wyłączeniem bety faktycznie nie mogłem uruchomić gry i otrzymałem komunikat że moja karta graficzna nie jest obsługiwana. Oczekuje że producent szybko naprawi problem bo jak nie to ostatni raz kupuję cokolwiek z kart graficznych Radeona lub procesorów AMD.
Też się kiedyś zraziłem do ATI, ale głowa do góry! Z tego co napisał Art, wystarczy, że wgrasz starsze stery.

Ej chłopaki, możecie powiedzieć w jaką grę ona gra? Bo wygląda świetnie!
http://www.youtube.com/watch?v=UE0PvmVfGR8
Serek
Najemnik

BattleTag: LordAnal#1814

« Odpowiedz #4 : Maj 08, 2012, 03:06:08 »

elegancko, za 250$ to wychodzi okolo 8stow Chichot jak dla mnie limit jest spoko Chichot chociaz nie mowie,ze podwyzszenie nie jest wskazane Chichot
natomiast jesli nie pojawi sie mozliwosc sprzedawania bohaterow to allegro i e-bay na tym skorzystaja chociaz i tak jest to jakas alternatywa Chichot w kwestii sztandarow - HURA! Zrobie sobie do monka bo tylko na wiza sie zalapalem Chichot

Noc z 14.05.2012r na 15.05.2012r spędzam w złotych tarasach Uśmiech
exik
Bohater
**

BattleTag: PabloLeGrand#2290

Community Passenger

« Odpowiedz #5 : Maj 08, 2012, 03:09:22 »

Ja na HD5830 nie miałem żadnych problemów z graniem w betę przy sterowniku 12.4 Chodziła bardzo elegancko. Problem nie dotyczy chyba tylko D3 gdyż wczoraj mój sterownik się automatycznie downgarde'ował z 12.4 na 12.3, a więc ATI wzięło się za poprawkę Uśmiech

Tu dla ciebie pomarańcza...
Kage
Najemnik

« Odpowiedz #6 : Maj 08, 2012, 03:20:06 »

Ja mam taką wersję sterownika przy swoim HD 5650 i beta mi chodziła bez problemu
Wersja programu Catalyst™ Control Center   2010.0122.858.16002   
Infernal
Bohater
**

Ostrzeżenia: 2
BattleTag: Infernal#2657

Ostrzeżenia: 7

« Odpowiedz #7 : Maj 08, 2012, 03:39:55 »

Ja mam taką wersję sterownika przy swoim HD 5650 i beta mi chodziła bez problemu
Wersja programu Catalyst™ Control Center   2010.0122.858.16002   

No to masz starszą wersję. Nie wierzę że nie naprawią tego w jeden tydzień, tym bardziej że wychodzi tak popularna gra i problem z tym sterownikiem jest tak powszechnie znany.

http://www.youtube.com/watch?v=sCdbdsFgNGI - to boli gdy teraz patrzę po 6 latach na Diablo 3 ...  :'(
UWAGA! Kolekcjonuję ostrzeżenia!
KarolKotowicz
Monarcha

BattleTag: KotNaKacu#1280

« Odpowiedz #8 : Maj 08, 2012, 03:51:29 »

Ja z ATI już miałem problem dwa razy przy 2 kartach graficznych, i teraz jak kupowałem sobie komputer kupiłem z grafikią NVIDIA, problemów nie mam Mrugnięcie

Zadeklarowany miłośnik kotów smiley.gif Stan posiadania 5 sztuk.
"I jak chcecie, żeby ludzie wam czynili, czyńcie im tak samo" Łukasza 6:31
jankes
Monarcha

« Odpowiedz #9 : Maj 08, 2012, 03:52:47 »

http://img849.imageshack.us/img849/1561/beztytuucexb.jpg

ja mam taką wersję i choć beta mi chodzi to tnie się nawet na najniższych ustawieniach a powinna spokojnie śmigać :/ nie wiem czy to wina bety po prostu i czy to naprawią w normalnym wydaniu. Na forum był temat, że karta wykrywa grę 2d i zmniejsza wydajność ale u mnie nie ma takich opcji przełączania a program też nic nie dał :/ szkoda mam nadzieję, że naprawią

spavn
Najemnik

« Odpowiedz #10 : Maj 08, 2012, 04:01:28 »

http://img849.imageshack.us/img849/1561/beztytuucexb.jpg

ja mam taką wersję i choć beta mi chodzi to tnie się nawet na najniższych ustawieniach a powinna spokojnie śmigać :/ nie wiem czy to wina bety po prostu i czy to naprawią w normalnym wydaniu. Na forum był temat, że karta wykrywa grę 2d i zmniejsza wydajność ale u mnie nie ma takich opcji przełączania a program też nic nie dał :/ szkoda mam nadzieję, że naprawią

Na mobilnych układach pewnie mają dodatkowe problemy z optymalizacją. Sam mam radeona i grając w betę nie miałem żadnych problemów choć testowałem ją na 12.3
Serek
Najemnik

BattleTag: LordAnal#1814

« Odpowiedz #11 : Maj 08, 2012, 04:06:10 »

Jesli chodzi o grafe tn mam geforce'a 430Gtx 2gb ddr3 po zmianie z ati i jestem szczesliwy Uśmiech polecam nvidie do gier,a radeona dla grafikow Chichot

Noc z 14.05.2012r na 15.05.2012r spędzam w złotych tarasach Uśmiech
player1
Najemnik

« Odpowiedz #12 : Maj 08, 2012, 04:46:49 »

Oczekuje że producent szybko naprawi problem bo jak nie to ostatni raz kupuję cokolwiek z kart graficznych Radeona lub procesorów AMD.

Na wieść o tym, na firmę AMD padł blady strach. lol
jankes
Monarcha

« Odpowiedz #13 : Maj 08, 2012, 05:05:17 »

jak wiadomo masę osób kupi d3 pewnie to kwestia milionów, część z nich ma radeony które będą miały problemy więc nastepnym razem pewnie zakupia geforce... a ci co maja radki i im dziala widząc problemy innych radków też kupią geforca, ogólnie ati może wiele stracić więc zapewne ruszą dupy i to naprawią
« Ostatnia zmiana: Maj 08, 2012, 05:16:04 wysłane przez jankes » Zapisane

Kage
Najemnik

« Odpowiedz #14 : Maj 08, 2012, 05:15:33 »

geforcy też miały problem i wtedy ludzie na geforce nażekali i wproadzili zmiany, ludzie wtedy mówili ze to ati są lepsze, teraz jak i z nimi jest proble strona się odwraca i tak będzie zawsze. Błędy się pojawiają i muszą się pojawiać bo to one doprowadzają do postępu. Priorytetem jest to by te błędy rozwizywać.
Strony: [1] 2
Drukuj
Skocz do:  

B l a c k - R a i n V.2 by C r i p ~ Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS