sinned
Administrator
Monarcha

Ostrzeżenia: 0
BattleTag: Sinned
|
 |
« : Październik 19, 2008, 03:59:41 »
|
|
G4 opublikowało swój wideowywiad z Jayem Wilsonem. Praktycznie nic nowego, ale Jay potwierdza, że zrobienie w Diablo 3 wizarda walczącego wręcz jest możliwe.
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
MatiX
Wojownik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Październik 19, 2008, 04:07:47 »
|
|
Wizard walczący wręcz... ciekawy mix może z tego wyjść 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Tash
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 19, 2008, 04:26:14 »
|
|
Może coś takiego podobnego do soso z enchantem 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
|
tomi
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 19, 2008, 04:30:53 »
|
|
no taką sosą fajnie się grało w d2 zobaczymy mi się ten pomysł podoba 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
typkens
Najemnik
FROST SHOCK!
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 19, 2008, 04:48:20 »
|
|
Wg. mnie to caster powinien zostać casterem, a postać melee postacią melee :<
To tak samo jak z robieniem gry. Kiedy ktoś robi RTS i chce jeszcze z tego zrobić RPG to wychodzi przeważnie średnia produkacja, dlatego dla mnie wizard powinien być czystym casterem jak jego poprzedniczka z d2.
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
MatiX
Wojownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 19, 2008, 04:50:43 »
|
|
Na razie możemy tylko zakładać. Blizzard i tak swoje zrobi
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
pr0 sin0
Wojownik
play hard go pro
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 19, 2008, 05:43:43 »
|
|
Wg. mnie to caster powinien zostać casterem, a postać melee postacią melee :<
To tak samo jak z robieniem gry. Kiedy ktoś robi RTS i chce jeszcze z tego zrobić RPG to wychodzi przeważnie średnia produkacja, dlatego dla mnie wizard powinien być czystym casterem jak jego poprzedniczka z d2.
Zgadzam się.
Takie hybrydy zazwyczaj wypadają źle 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
SmoleX
Monarcha

Because I'm bad, I'm bad. You know I'm bad. :)
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 19, 2008, 06:01:15 »
|
|
Wypadaja zle ALE....jak mana sie skonczy to potwora nie wykonczysz sexapilem nie?  a z tego co wiemy na razie wspomniano tylko o eliksirach odnawiajacych hp a nie mane...wiec jesli nie bedzie kul w poblizu to jakiś słordzik byłby wskazany ^^
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
|
Windlex
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #8 : Październik 19, 2008, 06:29:01 »
|
|
Tylko jakby to wygladalo z samej nazwy nam sugeruje "wizard"- czarownik. Niech lepiej robia go na magie jak zaczeli i nic nie kombinuja.
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Kawosz
VIP
Monarcha

|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 19, 2008, 06:37:09 »
|
|
Żadnych świeżych informacji, odkrył tylko nieco kulisów Wizardki. Swoją drogą Jay to bardzo sympatyczny, pulchny koleżka. Sprawia ogromnie pozytywne wrażenie.
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Nathair
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 19, 2008, 08:02:17 »
|
|
Zapowiada się ciekawie. 
Zwróćcie uwagę, na niektóre umiejętności z drzewka przywołań Czarnoksiężnika: Damage Resistant, Weapon Mastery, Conjured Health, Conjured Armor, Magic Weapon, Armor Piercing i Slowing Strikes.
Wizard z dobrze dobranymi umiejętnościami może okazać się skuteczniejszy w walce wręcz niż Barbarzyńca. 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
typkens
Najemnik
FROST SHOCK!
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 19, 2008, 09:14:43 »
|
|
Zapowiada się ciekawie. 
Zwróćcie uwagę, na niektóre umiejętności z drzewka przywołań Czarnoksiężnika: Damage Resistant, Weapon Mastery, Conjured Health, Conjured Armor, Magic Weapon, Armor Piercing i Slowing Strikes.
Wizard z dobrze dobranymi umiejętnościami może okazać się skuteczniejszy w walce wręcz niż Barbarzyńca.
Przesadziłeś teraz  Pamiętaj, że tą gre robi Blizzard, firma, która ma nie jednego RPGa na swoim koncie, a nie jakaś Rumuńska grupa amatorów. Wydaje mi się, że Barbarzyńca nie będzie miał sobie równych w walce melee - o ile nie dojdzie jakaś typowa klasa do bicie wręcz.
Jeżeli chodzi o walke broniami Wizarda to - mam taką nadzieje! - nie będzie to zabardzo efektowne i będzie to mocna alternatywa do klepania, a sam gracz będzie tego używał właśnie przy akcjach kiedy postać jest "oom"
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
MatiX
Wojownik
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 19, 2008, 09:33:57 »
|
|
Barb może nie mieć sobie równych w walce wręcz, ale nie musi. Dobry Wizzard nie jest zły i może barba przewyższyć... chociaż nie musi 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
pr0 sin0
Wojownik
play hard go pro
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 19, 2008, 09:36:06 »
|
|
Barb może nie mieć sobie równych w walce wręcz, ale nie musi. Dobry Wizzard nie jest zły i może barba przewyższyć... chociaż nie musi
To by było idiotyczne 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Tash
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 19, 2008, 09:55:11 »
|
|
Wg. mnie to ten wizard na walkę jako pomocnik by fajnie wyglądało - tylko na multi playerze, ale to by było coś takiego w mojej wizji ze wizz by dawał jakieś zaklęcia różne np. zamrożenie i takie typu: telekineza które by mu dawały jednocześnie bonusa do dmg w tym czasie i tak samo dla teamu... wg mnie to by było fajne rozwiązanie i ciekawe.
/a i zgadzam się z pro sino i tak samo sądzę że powinny być 2 - 3 klasy do melee, inne np. bow, kusze, przywołania (i moze blizz doda coś nowego ciekawego)
|
|
| « Ostatnia zmiana: Październik 19, 2008, 09:57:26 wysłane przez Tash » |
Zapisane |
|
|
|
|