sinned
Administrator
Monarcha

Ostrzeżenia: 0
BattleTag: Sinned
|
 |
« : Grudzień 11, 2008, 09:31:55 »
|
|
Na oficjalnej stronie Diablo 3 pojawiły się trzy nowe artworki i 7 nowych screenshotów. Większość przedstawia to co już mieliśmy okazję zobaczyć, ale z innego punktu widzenia. Ponadto, Tyrael na głównej stronie diablo3.com odrobinę się zmienił - jego skrzydła są jaśniejsze i dłuższe, a w tle słychać nastrojowe dźwięki.
|
|
| « Ostatnia zmiana: Grudzień 11, 2008, 09:37:19 wysłane przez sinned » |
Zapisane |
|
|
|
Rictusgrin
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 11, 2008, 09:56:21 »
|
|
Bandit City - brzmi ciekawie
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
TruLuv
Wojownik
A Boy Learns what fear is
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 12, 2008, 12:05:35 »
|
|
Szkoda,ze nic nowego... spodziewa sie ktos w najblizszym czasie jakichs waznych info??
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
KondzioR
Najemnik
Ostrzeżenia: 1
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 12, 2008, 02:02:57 »
|
|
świąteczne tapety od blizza 
|
|
|
Zapisane |
projektGT - http://grotatrolla.pl/
Ś.P. Najlepszy PL PRV SERVER D2!
|
|
|
Blood Dwarf
Monarcha

|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 12, 2008, 08:04:01 »
|
|
świąteczne tapety od blizza
taaa tyrael w czapce świętego mikołaja i barbarzyńca z czerwonym nosem ciągnący sanie.
Jak dla mnie to nic nowego. Rzucili jakiś ochłap, by ludzie nie pomyśleli że prace nad grą zamarły. Osobiście mam nadzieję na jakieś ważne info na święta, jako prezent od zamieci.
Pożyjemy zobaczymy.
|
|
|
Zapisane |
... i tak płyniemy z "Panem Tadeuszem" "Absolutnie" "Luksusowa" Łódką "Bols" z "Wyborowym" kapitanem "Smirnoffem" do "Soplicowa" w "Lodowej" "Finlandii" na zjazd "Absolwentów" z "Żytniej".
|
|
|
mimika
Plebejusz
Ostrzeżenia: 1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 13, 2008, 07:19:08 »
|
|
jak gra pojawi się na półkach sklepowych w przyszłym roku to będzie sukces, a co do artów lepszy rydz niż nic 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
|
Adrian667
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 16, 2008, 01:43:51 »
|
|
Kiedy w ogóle blizz zaczął prace nad ta grą ? Gdy gra pojawi sie na półkach sklepowych to wszystkie inne gry przestaną się dla mnie liczyć. Kurde mogli by się pośpieszyć, zawsze wku**** mnie to czekanie ale i tak wolałbym aby każdy szczegół gry był dopracowany jak tylko sie da... I marzą mi się conajmniej 4 dodatki
pzdr
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Rictusgrin
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 16, 2008, 12:12:14 »
|
|
Te nowe arty i screeny to ani mnie ziębią ani grzeją. No może poza screenem 66 z tymi ławkami jak w kościele. Czy mi się wydaje Wizard'ka na nim ma pończochy z pasami?
W którymś z wywiadów była mowa że prace nad D3 zaczęto zaraz po wydaniu dodatku D2:LOD. Ale jak wiemy był to wtedy Blizzard North...
Zakładam że będą robić grę jeszcze przynajmniej dwa lata od ogłoszenia pracy nad nią... Dlatego nie mogą sobie pozwolić na comiesięczne rzucanie ciekawymi informacjami bo szybko by ich zabrakło... Popatrzcie na Starcrafta-do premiery pozostało może 2-3 miesiące a znaczących informacji nie ma od bardzo dawna.
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Padre
Monarcha

BattleTag: Straker
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 16, 2008, 06:38:49 »
|
|
Te nowe arty i screeny to ani mnie ziębią ani grzeją. No może poza screenem 66 z tymi ławkami jak w kościele. Czy mi się wydaje Wizard'ka na nim ma pończochy z pasami?
W którymś z wywiadów była mowa że prace nad D3 zaczęto zaraz po wydaniu dodatku D2:LOD. Ale jak wiemy był to wtedy Blizzard North...
Zakładam że będą robić grę jeszcze przynajmniej dwa lata od ogłoszenia pracy nad nią... Dlatego nie mogą sobie pozwolić na comiesięczne rzucanie ciekawymi informacjami bo szybko by ich zabrakło... Popatrzcie na Starcrafta-do premiery pozostało może 2-3 miesiące a znaczących informacji nie ma od bardzo dawna.
Znaczących czyli jakich ? przecież masz 70% jednostek i co najważniejsze pokazane wszystkie strony konfliktu, wymagania są częściowo znane jako że to ulepszony silnik w3, chyba blizz już nic sensownego nie pokaże o sc2 za to w d2 jest masa spraw pvp, reszta postaci akty bossy sety itd itp  moglem źle odebrać twoją wypowiedz jak coś to napisz sprostowanie to i ja się poprawię
|
|
|
Zapisane |
Klimat diabełka  Czemu w 3 tego zabrakło.
http://www.youtube.com/watch?v=kVv41NarVP4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ybHAb0VoFT4&feature=related

|
|
|
Rictusgrin
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 17, 2008, 09:06:37 »
|
|
Z góry przepraszam za dalszy offtop ale z racji zastoju mam nadzieję że przymkniecie na to oko
Padre bo to zależy co dla kogo jest ważną informacją. Mnie na przykład średnio interesują względy techniczne jak statystyki jednostek/potworów, działanie kul życia, checkpoint'y, pvp, wymagania sprzętowe, wygląd ekwipunku, działanie battlenet'u itd. Są to sprawy raczej mi obojętne i nie mają większego wpływu na to czy kupię grę czy nie (aczkolwiek jeśli któryś z tych "małych" elementów będzie spieprzony to może mieć bardzo negatywny wpływ na ogólny gameplay mimo że reszta składowych będzie współgrała ze sobą i będzie dopracowana).
Za to jestem bardzo ciekawy jakie będą kolejne lokacje/miasta, jaka będzie fabuła, jakie umiejętności będą mieli bohaterowie i jaki wpływ na świat oraz z kim nam przyjdzie walczyć. W sumie, to że jestem ciekawy to nie znaczy że będzie dla mnie dobrze jeśli poznam te elementy bo odkrywanie gry będzie dla mnie mniej zaskakujące i pasjonujące.
Mam nadzieję że do premiery Blizzard zaprezentuje co najwyżej te 70% gry i najwyżej 4 klasy postaci. Choć i tak planuję w końcu przestać śledzić wszystkie news'y o Diablo 3 do czasów premiery! Mam nadzieję że pomogą mi w tym jakieś nowe tytuły: Starcraft2 /HOI3/Mafia 2/Empire:TW
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Shymmi07
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 30, 2008, 12:27:23 »
|
|
Od czasu pojawienia się tego wątku tyrael pojaśniał jeszcze bardziej (ma jaszcze bielsze i większe skrzydła)
Sprawdzcie sami .
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Shymmi07
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 30, 2008, 07:31:59 »
|
|
Jeśli się nie mylę to przybyło parę stron w Deckard Cain Journal.
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
|
Arno
Plebejusz
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeń 03, 2009, 04:08:34 »
|
|
A ja mam takie pytanko  :
Był taki art już ?

|
|
|
Zapisane |
|
|
|
Jacobsen
Global Moderator
Naznaczony

|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeń 03, 2009, 04:49:50 »
|
|
A ja mam takie pytanko Mrugnięcie :
Był taki art już ? Chichot
Arty na stronie głównej ułożone są w kolejności w jakiej były podawane do wiadomości publicznej - im wyższy numer tym nowszy art. Przedstawiony przez ciebie ma nr. 35/75, co znaczy, że dodany był dość dawno 
|
|
|
Zapisane |
|
|
|
|