Forum Diablo 3
Wrzesień 09, 2010, 06:36:49 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Kilka artworków oraz wywiad z kompozytorem Diablo 3  (Przeczytany 453 razy)
sinned
Administrator
Bohater

Ostrzeżenia: 0

« : Czerwiec 15, 2010, 01:17:36 »

Strona diablo3-esp.com opublikowała kilka (częściowo) nowych artworków Diablo 3. Między innymi widać na nich postać anioła ze strony oficjalnej, potwory oraz lokację o nazwie Pajęczy Las.

Serwis AllVoices natomiast przeprowadził wywiad z Laurence'em Juberem, jednym z nowych kompozytorów Diablo 3. Głównym muzykiem gry pozostaje Russell Brower (m.in. World of Warcraft, orkiestrowe utwory), ale Laurence ma wprowadzić do ścieżki dźwiękowej kawałki grane na gitarze, co ma być ukłonem w stronę poprzednich części serii.

Mycota
Bohater
**

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 15, 2010, 04:23:40 »

No no, mam nadzieję, że coraz więcej osób będzie miało wejściówki do studia blizzarda by podkraść nieco obrazków Uśmiech.

Co ciekawe, wyczytałem za pomocą niezawodnego tłumacza google, że akty będą najprawdopodobniej podzielone na pomniejsze akty. Zresztą, napisane jest to na tym artworku:
http://www.diablo3-esp.com/imagenes/galeria/museo-bliz-spidercave.jpg

Fajny jest też ten nowy potworek, sand golem.
Ogólnie super, ale i tak za mało  Buzia na kłódkę.

Ori
Monarcha

A mój bóg w dłoniach ma błyskawice...

Email
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 15, 2010, 09:59:22 »

No blizz ostatnio nas rozpieszcza...

No ale niestety fani... w tym i ja mają to w sobie, że jeżeli blizz da palec no to od razu chcemy całą rękę. W każdym bądź razie świetne arty, musiałbym sobie to wszystko podrukować i wreszcie okultystycznie obwiesić tym pokój...

Padre
Wojownik
*

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 15, 2010, 10:33:42 »

No blizz ostatnio nas rozpieszcza...

No ale niestety fani... w tym i ja mają to w sobie, że jeżeli blizz da palec no to od razu chcemy całą rękę. W każdym bądź razie świetne arty, musiałbym sobie to wszystko podrukować i wreszcie okultystycznie obwiesić tym pokój...

^^ Blizz rozpieszcza fanów wowa wystarczy wejść na mmo-champions i sprwadzić ilość newsów na dzień z nowego dodatku CATA... To co oferują aktualnie z diabełka to jakaś pomyłka, kompletne zero informacji. Obawiam się że, na konkrety poczekamy do blizzconu.

d_e_x
Wojownik
*

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 15, 2010, 11:58:22 »

Mogli by po prostu przenieść muzykę z D1 i było by po sprawie  Język

"Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
bartekkurcze
Bohater
**

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 16, 2010, 10:53:34 »

Artworki ładne. Tylko że są stare zwróccie uwage na date. marzec 2009...!!!! Ciekawe na jakim naprawde są etapie tworzenia tej gry.

NOOB jest w każdym z nas, nie pozwól by kierował Tobą
"Tylko 2 rzeczy są nie skończone Wszechświat i ludzka głupota co do pierwszego nie ma pewności". - A. Einstein
Mycota
Bohater
**

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 16, 2010, 11:33:18 »

Oni odwiedzili tak zwane "muzeum" Blizzarda, czyli obejrzeć tam mogli jedynie troszkę starsze artworki, te nowe są w pracowniach grafików i tak dalej, aby nie wyciekły przypadkiem przez jakiegoś dziennikarza. Osobiście jara mnie to co robi Blizzard, takie budowanie napięcia tylko im może wyjść na dobre  Uśmiech.

jankes
Bohater
**

Email
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 20, 2010, 02:02:32 »

artworki fajowe  Duży uśmiech a pajęczy las był w d2 .. czyżby kurast wróciło  Co?

diablik
Bohater
**

im so great that i'm jealous of myself {;

« Odpowiedz #8 : Lipiec 02, 2010, 01:05:22 »

Szczegół: cave to jaskinia/grota a nie las.
Golem fajny, fajna cywilizacja mogła by zostać stworzona."USG" United States of Golem. Wielkie pustynne metropolie z gliny i piasku itp.

Codziennie budzę się coraz przystojniejszy ale dzisiaj chyba przesadziłem...
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: