archy
Moderator
Monarcha

Ostrzeżenia: 0
Nie wiem, nie znam się.
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 07, 2010, 02:28:02 » |
|
Mhmm, mnie osobiście powaliła na kolana  Wygląda sexy ^^ (oby moja kobieta tego nie czytała:) ). No co Ty d_e_x, właśnie takie powinny być kobiety, a nie skóra i kość. Musi mieć siłę by walczyć
|
|
|
|
|
|
Nie ma odpoczynku dla wytrwałych wojowników! Prowadź nas Panie łagodnie Po zakrętach życia
Prowadź nas Panie łagodnie Prowadź do domu
I proszę o przestrzeń otwartą I anielskie straże...
|
|
|
d_e_x
Wojownik
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 07, 2010, 05:45:29 » |
|
Na pierwszym zdjęciu wygląda ok, ale na kolejnych dwóch (więcej zbroi) ona jest szersza (grubsza?) + elementy zbroi. Dla mnie to nie wygląda dobrze. archy ja nie preferuję wychudzonych kobiet ale Blizz poszedł za bardzo w drugą stronę 
|
|
|
|
|
|
"Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
|
Art
Bohater

|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 09, 2010, 12:36:21 » |
|
I tak proszę państwa doczekaliśmy się oficjalnej wersji Mniszki. Tadaaam : http://us.blizzard.com/diablo3/_images/artwork/ss95-hires.jpgUważam że jest lepiej niż wcześniej ale nadal jakoś tak.......... bez wyrazu i bez smaku. Oczywiście warto zajrzeć na stronę Blizza gdzie dodano animację i jej widok w wysokiej rozdzielczości. Siup : http://us.blizzard.com/diablo3/characters/monk.xml?rhtml=yNo i taka moja pierwsza uwaga, dlaczego facet Mnich nie ma na sobie żadnych naramienników a blond laska takie wielkie i dziwaczne ? Najlepiej trzeba było ją ubrać w ciężką zbroję płytową albo pożyczyć jakąś od Barbarzynki. Dziwaczne to 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 09, 2010, 12:45:09 wysłane przez Art »
|
|
|
|
|
Mycota
Bohater

|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 09, 2010, 01:14:20 » |
|
To raczej pytanie do art designerów, ale wydaje mi się, że jest to spowodowane przyjętą normą, że kobieta jest krucha, więc trzeba ją zrobić bardziej zajebistą od mężczyzny który bez taki bajerów wygląda fajniej, a i nie wiadomo czy monk w wersji męskiej nie będzie miał żadnych naramienników, bo to, że na concept artcie ich nie ma, nie oznacza wcale tego, że takich nie będzie mógł zakładać. No i przypominam, to są concept arty, nie wersja którą będziemy musieli przyswoić, że tak będzie wyglądać przez całą grę. To po prostu jedna z możliwości, a czy będziesz chciał nosić tak masywne naramienniki- zależeć będzie tylko od Ciebie, od siebie dodam, że mi się one bardzo podobają, ot kwestia gustu.
Co do strony diablo 3, dlaczego te animacje są w tak opłakanym stanie? Czy tylko u mnie one tak strasznie wyglądają? Pikseloza jak się patrzy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d_e_x
Wojownik
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 09, 2010, 01:16:38 » |
|
Zgadzam się z Tobą Art, dziwaczne to jest. Mogło by się wydawać że jako postać do walki w bliskim kontakcie raczej właśnie takie elementy powinny być ograniczone tak jak widać to było na przykładzie pana Mnicha. Obawiam się że w rezultacie Mnich też zostanie zmieniony i będzie miał te wszystkie naramienniki i inne takie elementy zbroi  Poza tym też uważam że to wszystko na Mniszce jest trochę przerośnięte, chociaż jak się ogląda animacje na małym ekranie na stronie Blizzarda to i tak niewiele można dostrzec, no i na tych filmach był pan Monk.
|
|
|
|
|
|
"Kto staje się potworem zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"
|
|
|
Elgeneral
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 09, 2010, 01:17:38 » |
|
Pewnie te naramienniki ktoś na kacu robił a zespół nie zwrócił na to uwagi tylko na flaszkę w drugiej ręce. (Takie skromne wyjaśnienie)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacobsen
Global Moderator
Monarcha

|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 09, 2010, 06:05:14 » |
|
A mnie ciekawi, że wygląd mniszki (którego wcześniej nie było) pojawił się na oficjalnej stronie jako pierwszy. Wygląd wersji żeńskiej dla barbarzyńcy czy witch doctora znany był już od bardzo dawna. Z męską formą wizza było trochę gorzej, ale również znana jest już kawałek czasu. Moje pytanie - dlaczego w takim razie pierwszą postacią pojawiającą się na na stronie diablo3 jest mniszka, która podobno była najmniej dopracowana? Moim zdaniem prowadzi to do jednego wniosku - wszystkie przeciwne płcie przedstawionych postaci poza mniszką mogą jeszcze ulec zmianie, natomiast na sama została nam ukazana w wersji finalnej. Możliwe są jeszcze minimalne poprawki, które nie wniosą znacznych zmian w kreacji postaci. Co innego z pozostałymi bohaterami, których wersji 3d jeszcze nie poznaliśmy (jedynie arty do tej pory i wygląd w gameplayach). Idąc moim tokiem rozumowania są one mniej dopracowane od mniszki, co nie wróży dobrze patrząc na okres czasu jaki upłynął od ich ogłoszenia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcin
Bohater

|
 |
« Odpowiedz #22 : Luty 10, 2010, 07:52:37 » |
|
Jacobsen imho szukasz tylko czym by sie tu pomartwić... dla mnie bardziej prawdopodobną przyczyna jest to ,że to poprostu coś oficjalnie nowego (nowości zawsze na wierzchu, normalne... co nie ?  )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 10, 2010, 07:55:45 wysłane przez Marcin »
|
|
|
|
|
Ori
Monarcha

A mój bóg w dłoniach ma błyskawice...
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 10, 2010, 09:09:04 » |
|
Myślę, że mimo wszystko wzorce postaci które znamy dotąd nie powinny się zmienić, jak dla mnie Blizz po prostu tym razem przedstawił wizję postaci w inny sposób niż zwykle bo ogólny zarys w stosunku do Mniszki mógł nie wystarczyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blejd
Najemnik
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 16, 2010, 09:47:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fzghwdp
Wojownik
Każdego kiedyś to czeka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 20, 2010, 02:31:09 » |
|
ten jace hall show to jakiś żart
wszystko było zaplanowane jak w filmie więc nie ma poco sobie robic nadziei że na tej tablicy informacje były prawdziwe blizz napewno by do tego nie dopuścił aby ktos to zobaczył
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mycota
Bohater

|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 20, 2010, 03:21:29 » |
|
fzghwdp, ty stary nie gadaj! Myślałem, że już każdy wie o co chodzi w tym programie. Owszem to jest program w którym wszystko jest zaplanowane i robione dla jaj, ale jest on wykorzystywany przez blizza jako reklama ich gier, czyli np. tablica ze starcraftem 2 w którymś tam odcinku, gdzie napisane było iż beta się rozpoczęła (od tego odcinka ruszyła cała machina blizzarda aby wprowadzić w końcu tę betę) oraz np. ta tablica z zapiskami (oczywiście zrobionymi dla jaj i nie prawdziwymi) wspomniana przez Ciebie. Mimo to, z takich programów można wiele wynieść- w jednym z pierwszych odcinków jace hall show została pokazana mniszka po raz pierwszy, ostatnio podczas wywiadu postawili oni tekturę z nieopublikowanym dotąd artworkiem z jak dobrze pamiętam mnichem. Tak więc, nie ma co narzekać, to tylko narzędzie twórców gier, bo jace nie tylko blizzard odwiedza  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|