Forum Diablo 3
Wrzesień 11, 2010, 03:58:18 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: [1]
Drukuj
Autor Wątek: Nowe efekty czarów  (Przeczytany 1067 razy)
tomglo69
Bohater
**

Ostrzeżenia: 0

Force unleashed

« : Grudzień 16, 2009, 08:31:45 »

Na Twitterze Diablo  pojawiła się informacja o nowych efektach graficznych czarów  , m in "Kwaśny Obłok" (Witch Doctora) i "Magiczny Pocisk"(Wizarda) - "up date'owane" przez tech art team. A raczej stonowane , by uniknąć efektu wielu rozbłysków przy zastosowaniu kilku skilli. Wtedy po prostu nic nie widać , bo rozbłyski się nakładają.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 18, 2009, 05:20:43 wysłane przez Jacobsen » Zapisane
Art
Bohater
**

« Odpowiedz #1 : Grudzień 16, 2009, 11:00:57 »

"Kwas Obłok" proponowałbym zmienić na "Chmurę Kwasu, Kwasową Chmurę, lub Kwasowy Obłok", poza tym "Art team" to raczej zespół zajmujący się grafiką i efektami specjalnymi - a z tego wynika że jakaś zewnętrzna ekipa nie z Blizza. Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 16, 2009, 11:09:44 wysłane przez Art » Zapisane
tomglo69
Bohater
**

Force unleashed

« Odpowiedz #2 : Grudzień 16, 2009, 11:22:34 »

"Kwas Obłok" proponowałbym zmienić na "Chmurę Kwasu, Kwasową Chmurę, lub Kwasowy Obłok", poza tym "Art team" to raczej zespół zajmujący się grafiką i efektami specjalnymi - a z tego wynika że jakaś zewnętrzna ekipa nie z Blizza. Pozdrawiam.
Art , popatrz na to http://diablo.incgamers.com/forums/showthread.php?t=751694goto=newpost odnosnie art teamu , a "Kwas Obłok" użyłem celowo , bo inne polskie tłumaczenia są jakieś drętwe.Pozdrawiam Duży uśmiech
Olympic
Najemnik

Email
« Odpowiedz #3 : Styczeń 12, 2010, 12:18:07 »

No zobaczymy, niech pracują i udoskonalają wszystko jak najlepiej, ale czekam na jakieś konkrety z ich strony Uśmiech

diablik
Bohater
**

im so great that i'm jealous of myself {;

« Odpowiedz #4 : Marzec 08, 2010, 08:31:11 »

DUUUŻO świecidełek i rozbłysków i jestem w raju  Duży uśmiech

Codziennie budzę się coraz przystojniejszy ale dzisiaj chyba przesadziłem...
KorzoN
Najemnik

Email
« Odpowiedz #5 : Marzec 08, 2010, 08:45:05 »

OT:A to kolega sobie przyspamował o_O:EOT
Jacobsen
Global Moderator
Monarcha

« Odpowiedz #6 : Marzec 09, 2010, 09:40:24 »

KorzoN
OT: A to dwóch kolegów sobie przyspamowało o_O:EOT

Od zwracania uwagi jest moderator - masz to zapisane w Regulaminie. Jeżeli zauważyłeś niewłaściwe zachowanie któregoś użytkownika użyć opcji "Zgłoś do moderatora" znajdującej się przy każdym poście zamiast pisać bezsensowne wiadomości. W ten sposób sprowadzasz się do tego samego poziomu co spamer, któremu zwracasz uwagę...

diablik
Następnym razem wypowiadaj się bardziej rzeczowo, albo ja bardziej rzeczowo zwrócę Ci uwagę.
KorzoN
Najemnik

Email
« Odpowiedz #7 : Marzec 09, 2010, 11:40:10 »

Nie no Jacob przepraszam, do poziomu spamera raczej nie zejdę, adminowałem parę stron i wiem jak się odpowiednio zachować :]
Strony: [1]
Drukuj
Skocz do: