Forum Diablo 3
Wrzesień 11, 2010, 03:07:29 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: 1 [2]
Drukuj
Autor Wątek: Koniec z drzewkami, legendarne przedmioty to nowe unikaty  (Przeczytany 1844 razy)
Mycota
Bohater
**

Ostrzeżenia: 0

« Odpowiedz #15 : Listopad 26, 2009, 10:37:25 »

Być może będzie coś takiego jak w Titan Queście (świetna gierka, szczerze mówiąc Uśmiech)?

Sam w to nie wierzę, jednak być może zaczerpną z tego pomysł. Pożyjemy, zobaczymy.

jankes
Bohater
**

Email
« Odpowiedz #16 : Listopad 27, 2009, 12:12:43 »

tam gdzie jest plusik gdy dodaje się jeden punkt to w zależności od wybranego żywiołu mamy np 3 do zręczności 2 do siły 1 do energii. Sprawa ze statami w d3 jest rozwiązana więc jak już to będzie takie coś ale bez dodawania statów za punktu w plusik, wtedy będziemy mieli dylemat czy ładować  np 5 punktów w skile czy w plusik który oprócz dojścia do nowych umiejętności nic nie daje więc mógłbyś wybierać 30 punktów w skila z 1 poziomu piramidy czy 29 do dojścia i 1 w najwyższy nie koniecznie najlepszy skill

Kisa_PL
Redaktor
Monarcha

zuooo

Email
« Odpowiedz #17 : Listopad 27, 2009, 06:11:05 »

Przecież ten system z TQ jest podobny do tego z Diablo 2. Wiadomo że są różnice, ale wydaje mi się, że Blizz nie idzie w tym kierunku. Oni chcą stworzyć coś kompletnie nowego, coś kompletnie rewolucyjnego.

O U T F
jankes
Bohater
**

Email
« Odpowiedz #18 : Listopad 27, 2009, 05:08:20 »

tu żeby mieć nowe skile trzeba mieć określoną ilość punktów władowaną w dany żywioł a w d2 trzeba mieć jakiś tam poziom podobne są tylko te takie zależności aby mieć jakąś umiejętność trzeba mieć poprzednią a tak poza to w TQ jest różnorodność postaci (wybieramy 2 żywioły z chyba 7 możliwych więc mamy wiele kombinacji (postaci))  Mrugnięcie

Padre
Wojownik
*

« Odpowiedz #19 : Listopad 27, 2009, 08:26:54 »

Myślę że zmieni się po prostu system rozdawania pkt... Natomiast pewne jest to że, będziemy mieć wolną wole co do wybierania drogi rozwoju ( bulid'y etc) napewno też umiejętności będą znajdować się w pewnych zbiorach'
grupach dzięki czemu jasno wykreujemy postać dopasowaną do stylu gry... martwię się tylko czy nie skomplikują tego... umiejętności do postaci postronnych  czy za kasę to poracha, w wowie i tak cały system opierał się na drzewach mam tylko nadzieje że, nie będzie gorzej i oby nie przekombinowali pozdro all

Mycota
Bohater
**

« Odpowiedz #20 : Listopad 27, 2009, 09:46:37 »

Mi nie chodzi o żywioły tylko o ten pasek z lewej strony.

jankes
Bohater
**

Email
« Odpowiedz #21 : Listopad 29, 2009, 11:46:12 »

wiem o co ci chodzi tyle że ten pasek oprócz dojścia do skili dawał w zalezności od żwywiolu np 2 do siły i 3 do energii  a w d2 skile już mamy więc ten pasek dawałby tylko dojście do skila  i jak już pisałem musiałbyś władować powiedzmy 20 punktów aby dojść do najwyższej umiejętności nie lepiej byłoby władować te 20 punktów w umiejętność np na 20 poziomie

tomglo69
Bohater
**

Force unleashed

« Odpowiedz #22 : Grudzień 01, 2009, 07:55:40 »

Przecież ten system z TQ jest podobny do tego z Diablo 2. Wiadomo że są różnice, ale wydaje mi się, że Blizz nie idzie w tym kierunku. Oni chcą stworzyć coś kompletnie nowego, coś kompletnie rewolucyjnego.
To jest chyba najbardziej prawdopodobne. Coś w postaci dróg rozwoju postaci (okreslone z góry konfiguracje skillów)
typu np. , no właśnie jakie ?
Kupowanie ? Chyba nie.
Rozwój przez questy ?
Rozwijające przedmioty? - przecież mają hopla na punkcie przedmiotów
DIABLI wiedzą !!! Duży uśmiech
t_dell
Wojownik
*

« Odpowiedz #23 : Grudzień 05, 2009, 09:48:47 »

im blizej tym bardziej obiecujacy i tajemniczy ten diabelek Chichot
Strony: 1 [2]