Forum Diablo 3
Wrzesień 11, 2010, 02:06:35 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Strony: 1 ... 3 4 [5]
Drukuj
Autor Wątek: Czym będziesz walczył/a?  (Przeczytany 3537 razy)
DwaKAmienie
Plebejusz

Ostrzeżenia: 0

Ostrzeżenia: 965

« Odpowiedz #60 : Lipiec 27, 2010, 11:46:17 »

Kilka możliwości:
1. Wałek do ciasta w jednej łapie i patelnia/przykrywka do garnka w drugiej + garnek/cedzak na łeb i brytfanka do ciast jako armor...
2. Dwa Ak 47 i whirlwind, co da nam totalny... no wszyscy wokół zginą ^^
Dobra teraz na serio. To wezmę jakiś 2h młot/topór, najlepiej takie eq jak na gameplay'u z 2008 roku jak się będzie dało

Nie mam pomysłu na jakiś fajny, kozacko-filozoficzny tekst.
Ori
Monarcha

A mój bóg w dłoniach ma błyskawice...

Email
« Odpowiedz #61 : Lipiec 28, 2010, 01:19:22 »

Swoją drogą takie śmieszne itemy, które będą mogły wystąpić w grze nie są złym pomysłem oczywiście nie na masową skalę ale na przykład podczas eventów albo tylko na jakiś konkretnych obszarach ; )

Art
Bohater
**

« Odpowiedz #62 : Lipiec 28, 2010, 02:02:49 »

Eventy.... tak mi przyszło do głowy że ciekawie by było gdyby w D3 było coś jak Diablo Clone w D2. Taki event raz na jakiś czas albo nawet zorganizowany jakoś odgórnie przez Blizza że np. tworzysz grę i dostajesz wiadomość że gdzieś pojawiła się specjalna skrzynka z fajnym sprzętem albo jakiś mega mobek do ubicia.
A swoją drogą ciekawi mnie też czy pojawią się jakieś mega rzadkie i kompletnie do niczego nieprzydatne przedmioty - np. chyba to się sztandar bohaterów nazywało w D2.
Trochę nie na temat no ale nie mogłem się powstrzymać  Spoko
Zolw
Najemnik

« Odpowiedz #63 : Sierpień 21, 2010, 06:54:40 »

Co do tematu, ja najchętniej walczyłbym frytkami i rzucał surówką, ale słyszałem z nieoficjalnych źródeł, że surówka będzie dostępna jedynie dla WD...
Co do eventów, no... fajne by to było, mnie najbardziej odpowiadałyby eventy pvp, chociaż w D3 może to być ciężkie do zrealizowania, o ile nie możliwe. Ale myślę że Blizz uraczy nas w swoim stylu, jakimiś zabawnymi eventami świątecznymi itp Język
Strony: 1 ... 3 4 [5]
Drukuj
Skocz do: