Forum Diablo 3
Wrzesień 09, 2010, 06:28:14 *

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Forum utworzone. Zapraszamy do rejestrowania się!
Szukanie zaawansowane  
Ankieta
Pytanie: Jaką klase postaci chciałbyś jeszcze ujrzeć w Diablo 3?
Postać walcząca dystansowo - 57 (39.3%)
Postać walcząca tarczą i mieczem - 26 (17.9%)
Postać lecząca i wspomagająca sojuszników - 10 (6.9%)
Postać typu zabójca/złodziej/rzezimieszek/łotr - 38 (26.2%)
Inna - 12 (8.3%)
Nie wiem - 2 (1.4%)
Głosów w sumie: 145

Strony: 1 ... 38 39 [40]
Drukuj
Autor Wątek: Pozostałe klasy  (Przeczytany 16870 razy)
saan
Najemnik

Ostrzeżenia: 0

« Odpowiedz #585 : Marzec 11, 2010, 06:33:25 »

Mhm.Ale nie chodziło o smoka,czy demona. To był człowiek z możliwością transformacji,jak druid w d2. Smoka wybrałem,bo daje dużo możliwości bez pełnej przemiany i skojarzył mi się z tym,że nekromanci czcili smoka. Ale równie dobrze mogą być to zielone żabki;)
A do amazonki nic nie mam:) Nie wyobrażam sobie żeby mogło zabraknąć tego typu postaci,ale trochę biedacko by wyszło,jakby ją sklonowali i tylko nazwę zmienili.
fzghwdp
Wojownik
*

Każdego kiedyś to czeka

« Odpowiedz #586 : Marzec 15, 2010, 10:40:16 »

zaskoczą wszystkich i zaprezentują dwie klasy. może to tylko marzenie,ale wcale nie takie bezpodstawne. skoro tak się wszystko rozwleka w czasie,

Saan ty myslisz ze oni caly rok te postac robią?

To że co roku na blizzcon'ach prezentują nowe klasy to nie znaczy że nie mają nic więcej do roboty przez cały rok jak tylko robienie postaci

Swooneb
Plebejusz

Email
« Odpowiedz #587 : Maj 10, 2010, 05:05:48 »

A co byście powiedzieli na Spartiate? Mógłby walczyć zarówno w dystansie jak i w zwarciu (zależnie od tego którą taktyke wybierzemy)

edit: Jacobsen

Temat poświęcony pozostałym klasom już istnieje - połączyłem wątki.
« Ostatnia zmiana: Maj 10, 2010, 08:59:34 wysłane przez Jacobsen » Zapisane
Ori
Monarcha

A mój bóg w dłoniach ma błyskawice...

Email
« Odpowiedz #588 : Maj 10, 2010, 06:39:41 »

Witamy z powrotem w starożytności...
Kultury występujące w D2 dawno zrzuciły brąz i wolą zakłuć swój łeb w jakiś porządniejszy metal... poza tym jakie miałby ataki na dystans ? Rzut włócznią ? Mamy już typowe postacie walczące w zwarciu poprzez co nie odczuwamy wysokiej potrzeby na tego zdecydowanie bardziej walczącego na krótki dystans wojownika...

Swooneb
Plebejusz

Email
« Odpowiedz #589 : Maj 11, 2010, 04:36:01 »

Witamy z powrotem w starożytności...
Kultury występujące w D2 dawno zrzuciły brąz i wolą zakłuć swój łeb w jakiś porządniejszy metal... poza tym jakie miałby ataki na dystans ? Rzut włócznią ? Mamy już typowe postacie walczące w zwarciu poprzez co nie odczuwamy wysokiej potrzeby na tego zdecydowanie bardziej walczącego na krótki dystans wojownika...

Przeciez mozna by bylo zrobic urozmaicenia, jesli chodzi nawet o ten rzut wlocznia, byla Javazonka w D2 i nikt nie narzekal na to ze to im nie wystarcza, a co do tego że postacie walczące w zwarciu już są, przecież w D2 byly 3 klasy ktore mozna bylo rozwinąć tak by walczyły w zwarciu, a i tak się od siebie bardzo różniły.
Ori
Monarcha

A mój bóg w dłoniach ma błyskawice...

Email
« Odpowiedz #590 : Maj 11, 2010, 06:35:58 »

No widzisz, a w D3 nie ma typowej postaci dystansowej jaką była amazonka w D2 dlatego jest potrzebny jej odpowiednik/zamiennik...

Sparta i cały antyczny świat uniwersum Sanktuarium ma już dawno za sobą, jak w naszym świecie nastało średniowiecze i przeminęła starożytność...

Strony: 1 ... 38 39 [40]
Drukuj
Skocz do: